Wat betekent Transiro?

Transiro is een woord uit het Esperanto. Een politiek neutrale internationale taal die in meer dan 115 landen door meer dan 2 miljoen mensen wordt gesproken. Het betekent onder andere: overgang, oversteek, overtocht. Een verandering is een overgang van het ene naar het andere. Wij weten als verander specialisten als geen ander dat het soms een figuurlijke oversteek of zelfs een overtocht vereist om in het andere terecht te komen.

Onze visie

Onze visie is dat steeds meer bedrijven het voorbeeld van Semco zullen volgen. Organisaties waar alle mensen 'op hun plek' zijn. Waar zij hun talenten volledig kunnen inzetten, ze zich kunnen ontwikkelen, waar mensen gelukkig zijn en zich sterk betrokken voelen, omdat ze door de organisatie betrokken worden.

"When nothing goes right, go left"Wij zien ook een verduurzaming van de maatschappij. De circulaire economie zal snel vorm gaan aannemen. Bezit verschuift naar gebruik. Mede ingegeven door de jongere generaties en het besef dat grondstoffen op raken als de huidige consumptie maatschappij niet veranderd.

En naast aan de ene kant een doorzettende globalisering zal aan de andere kant juist een steeds sterker wordende uitermate lokale economie ontstaan.

Onze Missie

Wij zien het als onze missie om mensen en organisaties te helpen om het 'beter te doen'."De enige constante is verandering" We willen het aanwezige potentieel in organisaties laten ontspruiten. Zorgen dat de idee├źn en talenten op de juiste plekken worden ingezet.

We willen datgeen doen wat in ons vermogen ligt om het percentage van 70%, van mensen die niet gelukkig zijn met hun werk, naar beneden te krijgen.

Daarnaast willen wij een brug slaan tussen de verschillende culturen in en om de organisaties en de 'talen' die gesproken worden. Het is onze missie hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de bv Nederland.

Onze missie is een gids te zijn voor organisaties in verandering. Ieder individu en elke organisatie heeft ten slotte te maken met veranderingen.

dagelijkse krant

We vinden het leuk een dagelijkse krant uit te laten komen over veranderen. Neem vooral een kijkje en meld je aan om hem dagelijk te ontvangen.